OVESNÁ KAŠE S JAVOROVÝM SIRUPEM

 

 

suroviny (1 porce)

- 50 g ovesných vloček

- 350 ml mléka

- 1/2 lžičky mleté skořice

- 1/2 lžičky vločkové soli (doporučujeme vločkovou sůl MALDON)

- javorový sirup podle chuti

- čerstvé ovoce

postup

1/ ovesné vločky a mléko vložte do malého kastrůlku a přiveďte k varu

2/ za občasného míchání vařte na střední teplotu přibližně 5 minut

3/ přidejte skořici a sůl a dobře promíchejte

4/ do dekorativní sklenice nebo misky vrstvěte kaši a prokládejte ovocem

5/ zbývající ovoce použijte na ozdobu

6/ javorový sirup můžete přidat do hotové kaše nebo použít na přelití

7/ k typické anglické snídani je nejlepším nápojem typický anglický čaj - ENGLISH BREAKFAST od Twinings

 

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

YzdkY