suroviny (1 porce)
- 50 g ovesných vloček
- 350 ml mléka
- 1/2 lžičky mleté skořice
- 1/2 lžičky vločkové soli (doporučujeme vločkovou sůl MALDON)
- javorový sirup podle chuti
- čerstvé ovoce
postup
1/ ovesné vločky a mléko vložte do malého kastrůlku a přiveďte k varu
2/ za občasného míchání vařte na střední teplotu přibližně 5 minut
3/ přidejte skořici a sůl a dobře promíchejte
4/ do dekorativní sklenice nebo misky vrstvěte kaši a prokládejte ovocem
5/ zbývající ovoce použijte na ozdobu
6/ javorový sirup můžete přidat do hotové kaše nebo použít na přelití
7/ k typické anglické snídani je nejlepším nápojem typický anglický čaj - ENGLISH BREAKFAST od Twinings
Martina Kožušníková
Adresa: Měchnov 13, Divišov
PSČ: 257 26
E-mail: info@food-market.cz
Telefon: +420 724 090 459
Vytvořeno systémem www.webareal.cz