Zdravá snídaně nebo svačina z ovesných vloček a ovoce podle britské receptury.
SUROVINY (1 porce)
- 50 g ovesných vloček
- 350 ml mléka
- 1/2 lžičky mleté skořice
- 1/2 lžičky vločkové soli - doporučujeme vločkovou sůl MALDON
- javorový sirup podle chuti
- čerstvé ovoce
POSTUP
1/ ovesné vločky a mléko vložte do malého kastrůlku a přiveďte k varu
2/ za občasného míchání vařte na střední teplotu přibližně 5 minut
3/ přidejte skořici a sůl a dobře promíchejte
4/ do dekorativní sklenice nebo misky vrstvěte kaši a prokládejte ovocem
5/ zbývající ovoce použijte na ozdobu
6/ javorový sirup můžete přidat do hotové kaše nebo použít na přelití
7/ k typické anglické snídani je nejlepším nápojem typický anglický čaj ENGLISH BREAKFAST