LANÝŽOVÉ TAGLIOLINI

03.03.2024

LANÝŽOVÉ TAGLIOLINI

s pestem TIGULLIO Ricotta, lanýž a černý pepř

 

Tagliolini s lanýžem, ricottou a černým pepřem jsou rychlým a jednoduchým prvním chodem. Jednoduché, ale efektní těstoviny s křupavou tečkou, kterou dodávají sekané vlašské ořechy. Výsledkem je velmi vytříbené jídlo, které je také ideální pro formální večeři.

SUROVINY

* 380g sušených nebo 500g čerstvých těstovin Tagliolini

* 1 sklenice Pesta ricotta, lanýž a černý pepř

* 5-6 vyloupaných vlašských ořechů

* špetka soli

POSTUP

1/ Tagliolini uvařte v lehce osolené vodě, poté je sceďte a vložte zpět do hrnce s vypnutým plamenem, nezapomeňte si nechat stranou trochu vody na vaření.

2/ Přidejte celé pesto a promíchejte, aby se koření dobře promíchalo. Pokud jsou příliš suché, přidejte naběračku vody z vaření těstovin, kterou jste předtím nechali stranou.

3/ Tagliolini s pestem naaranžujte na talíře a jako ozdobu přidejte nasekané vlašské ořechy, které jste předtím nasekali nahrubo.

.

Převzato ze stránek společnosti Tigullio.


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

OTZlM