RIZOTO S KREVETAMI

03.03.2024

RIZOTO S KREVETAMI

a pestem TIGULLIO Sušená rajčata a pistácie

 

Rizoto s krevetami - chod plný chutí a barev.

SUROVINY

* 140g rýže Arborio

* 140g černé rýže

* 200g krevet

* 3 polévkové lžíce Pesta sušená rajčata a pistácie

* 2 lžíce olivového oleje

* 1 stroužek česneku

* čerstvá zelená petržel (ideálně hladkolistá)

* hrubá sůl

POSTUP

1/ Rýži uvaříme odděleně ve větším mnžství osolené body. Mezitím si očistíme krevety.

2/ Krevety orestujeme na nepřilnavé pánvi s oloupaným rozpůleným česnekem a trochou extra panenského olivového oleje.

3/ Po několika minutách vyjmeme česnek a přidáme rýži, kterou jsme mezitím scedili, a pesto. Dobře promícháme a podáváme s několika lístky petrželky.

.

Převzato ze stránek společnosti Tigullio.


Vytvořeno systémem www.webareal.cz

MmE4YjU3Y2